Lunch

vecka 20

Veckans kioskvältare

CAJUN FRIED CHICKEN Sötpotatispommes, blue cheese dip, limepicklad rödkålssallad 135kr.

Veckans vegetariska

MARINERAD FETAOST Örtbulgur, sallad, tomater, oliver, kronärtskocka, basilikafärskost 130kr.

Måndag

KRYDDBAKAD DALSJÖFORSKARRÉ Vitlöksrostad potatis, sotad gemsallad, pimientomajonnäs, picklad lök 130kr.
SOTAD JUMBOSEJFILÉ Örtslungad potatis, ägg, räkor, pepparrot, brynt smör 135kr.

Tisdag

PASTRAMIKRYDDAD ROSTBIFF Potatissallad, ramslöksemulsion, peccorino 135kr.
FRÖBAKAD KOLJA Kumminrostade morötter, silverlök, örtsallad, rökt hollandaise 130kr.

Onsdag

KYCKLING ”SALTIMBOCCA” Rosmarinrostad potatis, prosciutto, råmarinerad zuccini, soltorkad tomat/olivskys 130kr.
FISH-N-CHIPS Curryremoulad, ”mushy peas”, citron 135kr.

Torsdag

WALLENBERGARE Potatispuré, rårörda lingon, ärtor, brynt smör 135kr.
CHILISTEKTA VILDRÄKOR Glasnudlar, krispiga grönsaker, cashewnötter, soja/sesamdressing 130kr.

Fredag

HELGRILLAD TRI TIP Friterad klyftpotatis, tomat/löksallad, tryffelsmör, rödvinssky 140kr.
FISKFRIKASSÉ Citronslungade vårprimörer, ramslöksvelouté 130kr.

×